OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748143
Menu
49491
Banner
90052
Space
2788688
Main Description
2786706

Website και eshop πλατφόρμα η οποία εγγυάται τον πλήρη έλεγχο από τον επιχειρηματία.

 
Η πρωτοπόρος Αμερικάνικη εταιρεία  με την πλατφόρμα δημιουργίας Website και e-shop καθώς και μόνιμης προβολής των επιχειρήσεων, εγγυάται την απόλυτη ελευθερία του επιχειρηματία για οποιαδήποτε αλλαγή, κειμένων, φωτογραφιών, Video, καθώς έχει την δυνατότητα μόνος του με απλό τρόπο να προσθέσει, να αφαιρέσει κείμενα κατηγορίες, υποκατηγορίες και γενικά το περιεχόμενο χωρίς περιορισμούς και χωρίς κόστος.
 
Ο λόγος είναι γιατί με την παράδοση ο πελάτης παραλαμβάνει τους κωδικούς πλήρους διαχείρισης του Website καθώς και βίντεο εκμάθησης στα Ελληνικά.
 
Main Description
2786708

 

Παρέχουμε ασυναγώνιστες οικονομικές προτάσεις με ολοκληρωμένες υπηρεσίες Website και e-shop με παρουσία σε κλειστό Club 10δων χιλιάδων καταναλωτών για πάντα.

Προτάσεις λύσεις και ποιοτικές υπηρεσίες στην καλύτερη τιμή της αγοράς, γιατί προσφέρουμε ολοκληρωμένο πακέτο.

Vertical Image Area
2786709

Website και e-shop

Έχει αποδειχτεί ότι εταιρείες χωρίς παρουσία στο Internet έχουν μεγάλο κίνδυνο βιωσιμότητας, για αυτό το λόγο επιβάλλεται η απόκτηση του δικούς Website και e-shop.

Μόνιμη διαφημιστική παρουσία

Δωρεάν μόνιμη διαφημιστική παρουσία σε κλειστό Club 10δων χιλιάδων Ελλήνων καταναλωτών πλέον των μελών επισκεπτών από άλλες χωρες για πάντα. Αξία ανεκτίμητη.

Έχετε τον πλήρη έλεγχο

Παραδίδουμε όλους τους κωδικούς διαχείρισης και δωρεάν βίντεο εκπαίδευσης στα Ελληνικά για να μην έχετε κόστος σε οποιαδήποτε αλλαγή σε κείμενα, φωτογραφίες, χρώματα, στοιχεία κ.α. 

Main Description
2786844

Όλες τις απαντήσεις σχετικά με την κατασκευή και παράδοση βρίσκονται πιο κάτω.

Horizontal Image Area
114011

Ποιοι είμαστε και τι προσφέρουμε

Είμαστε μια δραστήρια ομάδα με Στόχο την προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων μέσω των εργαλείων ανάπτυξης της OGI, και της αντίστοιχης πλατφόρμας η οποία φέρνει σε επαφή τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις.
Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια προβολής των επιχειρήσεων απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες, και ελεύθερους επαγγελματίες.  
 
 Που δεν έχουν Website,   
 Ακόμη και εάν έχουν Website,   
 Σε μικρομεσαίες και μεγάλες
Vertical Image Area
2786705
 

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

Δυνατότητες

Ολοκληρωμένο Website Είναι βασισμένο σε Dynamic Web Design (On Line ανανέωση)
Είναι Responsive (αυτόματη προσαρμογή σε κινητό, tablet, Laptop)
Υποστηρίζει εναλλασσόμενα, και σταθερά Banner
Παραδίδονται οι Κωδικοί πλήρους διαχείρισης στον πελάτη
Παραδίδεται Video πλήρους εκμάθησης στα Ελληνικά Παρέχεται Sub Domain | περισσότερα

Φιλοξενία

Η φιλοξενία του Website (Hosting)
Δεν υπάρχει περιορισμός στο traffic
Υποστηρίζει απεριόριστο περιεχόμενο
Απεριόριστες φωτογραφίες
Απεριόριστες κατηγορίες και υποκατηγορίες
Απεριόριστες αλλαγές, σε κείμενα, φωτογραφίες, video

Meta Data και Social Media

Meta Images είναι το εικονίδιο που βγαίνει όταν κάποιος έχει ανοίξει το site σας για να ξεχωρίζει όταν υπάρχουν ταυτόχρονα ανοικτά πολλά Website.
 
Meta Description είναι η περιγραφή που ορίζει ο κάτοχος του Website για να γίνεται ευκολότερα η αναζήτηση.
 
Meta Tags, είναι οι λέξεις-κλειδιά ώστε να διευκολύνουμε και να εκπαιδεύουμε μέσα σε εισαγωγικά τις μηχανές αναζήτησης. Την Google για παράδειγμα ή όποια άλλη μηχανή αναζήτησης, ούτως ώστε να καταλαβαίνει πότε και σε ποιους πρέπει να εμφανίζει το Website μας. Επίσης επιλέγουμε εμείς τις λέξεις-κλειδιά με τις οποίες πρέπει να εμφανίζεται.
 
Favicon είναι εξαιρετικά σημαντικά όταν κάνουμε ποστ ένα link στο Facebook για παράδειγμα, ή οπουδήποτε εμφανίζεται ένα preview, το Facebook στην προκειμένη περίπτωση διαλέγει ένα κείμενο και μία φωτογραφία. Στα περισσότερα Website οι φωτογραφίες που επιλέγονται είναι είτε άσχετες είτε άσχημες.
 
Με τα Meta images και τα Meta description επιλέγουμε εμείς ποια φωτογραφία θα εμφανίζεται όταν κάποιος κάνει ποστ το Website μας καθώς και ποιο κείμενο θα εμφανίζεται.
 
Το Favicon είναι αυτό το εικονίδιο που εμφανίζεται στην μπάρα πίσω από το όνομα στο Facebook για παράδειγμα είναι το μπλε f πριν γράψει Facebook.

Google Map

Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με Google Maps ακόμη και περισσότερες από μια διευθύνσεις .

Ασφάλεια τύπου SSL

Δεν χρειάζεται καμία αγορά πρωτοκόλλου ασφαλείας τύπου SSL αφού ο server της  είναι εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας ώστε η ιστοσελίδα σας να ειναι πάντα online και διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.

Sub Dobain

Σας διαθέτουμε ΔΩΡΕΑΝ subdomain της μορφής όνομα επιχείρησης_ogibiz.com, το οποίο μπορείτε ελεύθερα να χρησιμοποιείται εάν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν θέλετε να αγοράσετε το δικό σας Domain name.

Αναβαθμίσεις

Μια νέα εκδοση έχει πάντα τον κίνδυνο να μην υποστηριζει κάτι από την παλιά, ειδικά εαν ο υλοποιητής έχει χρησιμοποιήσει πρόσθετα 3ων κατασκευαστών για την ολοκλήρωση της υλοποίησης.
Η  εξασφαλίζει την λειτουργία του ολοκλήρωμένου Site στην κάθε αναβάθμιση.

Υποστήριξη και προβολή

Υποστήριξη
Επικοινωνία και με την OGI
Μόνιμη προβολή σε διεθνή πλατφόρμα καταναλωτών
Εργαλείο διαμόρφωσης εκπτώσεων και προσφορών, χωρίς κόστος και χωρίς την καταβολή προμήθειας σε πιθανό τζίρο.

Space
100351
Vertical Image Area
100348

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Τα προβλήματα της αγοράς που γνωρίζουν οι επιχειρηματίες

 Κατακόρυφη μείωση τζίρου σε όλους τους κλάδους
 Μείωση πελατολογίου
 Αγοραστές με μικρή αγοραστική δύναμη
 Αύξηση παγίων εξόδων
 Μεγαλύτερος και πιο σκληρός ανταγωνισμός
 Παγκοσμιοποίηση της αγοράς με βασικό εργαλείο το Internet
 Νέες τάσεις, Internet, Mobile app, Internet marketing, Social Media
 Ανάγκη εύκολης παρουσίασης της δραστηριότητας, και των προϊόντων
 
Η πρόταση μου, δίνει την λύση στην επιχείρηση
που θέλει να αξιοποιήσει τα νέα δεδομένα, οικονομικά και αξιόπιστα.

Εχω Facebook και Instagram τι να το κάνω το Website;

Το Website δημιουργεί το κύρος της επιχείρησης.
Τα Social Media είναι απαραίτητα, αλλά εάν επισκεφτείτε 10 επιχειρήσεις θα παρατηρήσετε ότι όλες έχουν ακριβώς το ίδιο στήσιμο, το μόνο που αλλάζει είναι το περιεχόμενο σε κείμενα, και φωτογραφίες.
 
Είναι σίγουρο ότι με την σελίδα στο FB ή στο Instagram δεν δημιουργείται η ταυτότητα της επιχείρησης στο Internet και δεν ξεχωρίζει.
 
Χρειάζονται και τα δύο, τα Social Media για την διαφήμιση, και το Website για την δημιουργία αναγνωρισιμότητας, και γρήγορης παρουσίασης των προϊόντων και δραστηριότητες της επιχείρησης.
 
Μην ξεχνάτε ότι πολλοί δεν ασχολούνται με τα Social Media, όλοι όμως ψάχνουν στο Internet να βρουν την επιχείρηση ή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν.

Μπορώ να έχω αλλού την φιλοξενία του Website;

Η  προσφέρει την φιλοξενία του Website, ΔΩΡΕΑΝ και δεν την διαχωρίζει για να εξασφαλίσει δύο βασικά πλεονεκτήματα για τον τελικό πελάτη: 
 
 Η  με τα δικά της Data Center στην Αμερική που συντηρεί και επεκτείνει εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των Site, σε όλες τις χώρες ανά τον κόσμο που έχει παρουσία, εξασφαλίζοντας την ποιότητα που προσφέρει.
 Το κάθε Website έχει την δυνατότητα απεριόριστης χωρητικότητας, σε φωτογραφίες, και οποιασδήποτε άλλης συνθήκης μπορεί να αυξήσει τον χώρο που καταλαμβάνει, χωρίς περιορισμό, και χωρίς επι πλέον κόστος,
 
Σκεφτείτε ποιος θα είχε την ευθύνη σε ένα αυτοκίνητο που θα είχε συναρμολογηθεί από διαφορετικά εργοστάσια, το οποίο θα έβγαζε μια σοβαρή ζημιά και και θα έπρεπε να αποδοθεί η ευθύνη, και πόσο πιο απλό θα ήταν εάν το είχε ολοκληρώσει ένα εργοστάσιο και είχε το 100% της ευθύνης.

Θέλω στις αναζητήσεις να είμαι στις πρώτες θέσεις

Όλοι θέλουν να βγουν πρώτοι σε μια αναζήτηση,
Είναι εύκολο; - Δεν είναι απλό
Είναι δωρεάν; - Όχι 
Πρέπει να έχω πολλά Link; - Βοηθάει πολύ
Και πολλές ακόμη ερωτήσεις - Με πολλές απαντήσεις
 
Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πώς θα κάνει μια σελίδα πρώτη στο Google, αλλά για να γίνει πρώτη στις αναζητήσεις πρέπει πρώτα να υπάρχει.
 
Κάποιες από τις κινήσεις χωρίς κόστος
Η πρώτη απόφαση είναι να φτιάξετε την δική σας σελίδα στο Internet.
Πρέπει το SIte σας να κινείται (να έχει επισκεψημότητα)
Πρέπει να έχει συγκεκριμένες σελίδες π.χ. επικοινωνίας, πολιτικής κ.α.
Δεν πρέπει στα κείμενα να επαναλαμβάνονται συνεχώς οι ίδιες λέξεις
Πρέπει να έχει Meta data
Πρέπει οι φωτογραφίες να έχουν μικρό μέγεθος
 
Αντίστοιχα υπάρχουν και οι κινήσεις με κόστος
Google Adware
Διαφήμιση
 
Κάποια πράγματα σίγουρα μπορεί κάποιος να κάνει μόνος του προκειμένου η σελίδα του να έχει περισσότερη τύχη στα αποτελέσματα της Google, αλλά κανείς δεν το εγγυάται.
 
Μην ξεχνάτε ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα ξοδέυει πολύ περισσότερα χρήματα για να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις συνεχώς.
 
Γύρω από όλο αυτό, έχει στηθεί μια τεράστια ακριβή βιομηχανίαη βιομηχανία του SEO (Search Engine Optimization), και πάρα πολλά χρήματα δαπανώνται για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Και να θυμάσται αλλοτε δουλεύει και άλλοτε όχι.

Θέλω Website με πολλά εφέ

Μερικές πρακτικές συμβουλές που μπορείτε να εφαρμόσετε στο website σας άμεσα για να είναι εύχρηστο, και φιλικό στον χρήστη,
Απλότητα
οι περισσότεροι επισκέπτες δεν το επισκέπτονται για να αξιολογήσουν το όμορφο design ενός Website αλλά για να βρουν εύκολα και γρήγορα αυτό που θέλουν.
Τα πολλά εφέ αποπροσανατολίζουν τους πελάτες από τον στόχο της επίσκεψής τους, λίγα και καλά λέει ο σοφός λαός.
Τακτοποίηση
Η σειρά έχει σημασία, για να βοηθήσει τους πελάτες σας και να τους καθοδηγήσει σε αυτά που θέλετε να γνωρίσουν και στο τέλος να αγοράσουν.
Σημαντικός στόχος να σας αφήσουν τα στοιχεία τους για να έχετε την δυνατότητα της ενημέρωσης σε τακτά χρονικά διαστήματα, με τα εργαλεία πουν παρέχει το Internet, όπως
Εύκολη Πλοήγηση
Όλοι οι επισκέπτες θέλουν να βρουν εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνουν εάν η πλοήγηση είναι9 δύσκολη με πολλά κλικ, και χωρίς μενού απλό και εργονομικό, το μόνο που θα κερδίσετε είναι να μην επισκέπτονται το Website οι πελάτες.
Ομοιομορφία
Η πλοήγηση πρέπει να παραμένει κοινή ανεξάρτητα από την σελίδα που βρίσκεται ένας επισκέπτης, το περιεχόμενο και το ύφος είναι αυτά που θα δημιουργήσουν την ταυτότητα της επιχείρησης στο Internet.
Προσβασιμότητα
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της StatCounter, η πλοήγηση από συσκευές desktop έχει μειωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο και τα smartphones έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση στην καρδιά των χρηστών του διαδικτύου. 
Συνεπώς, εάν θέλετε να προσφέρετε το καλύτερο user experience στους επισκέπτες σας, το website σας χρειάζεται να είναι συμβατό με διαφορετικές συσκευές, αναλύσεις οθονών και λειτουργικά συστήματα.
Έρευνα του Compuware, έδειξε ότι το 40% των επισκεπτών από mobile συσκευές θα πάνε στον ανταγωνισμό σας εάν το Website σας δεν είναι Responsive δηλαδή προσαρμόσιμο και στα κινητά,
Σταθερότητα
Όταν ένας μέσος χρήστης του Internet επισκέπτεται μια ιστοσελίδα, ξέρει ότι υπάρχουν κάποια κοινά σημεία σε όλα τα Website για να είναι εύκολη ή πλοήγηση: 
Το βασικό μενού βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.
Το λογότυπο βρίσκεται πάνω αριστερά συνήθως.
Όλοι γνωρίζουν ότι εάν πατήσουν στο λογότυπο θα βρεθούν στην αρχή.
Το καλάθι στα eshop
Όταν αλλάζει χρώμα μια εικόνα περιέχει κάποιο σύνδεσμο
Η γνώμη του πελάτη
Όσο πιο εύκολα εξυπηρετηθεί ένας πελάτης τόσο πιο συχνά θα σας επισκέπτεται και θα σας συστήσει, η γνώμη των πελατών μετράει και μη διστάζετε να την ζητάτε, μόνο κερδισμένοι θα είσαστε.

Απόφαση τώρα

Η λήψη μιας απόφασης, είναι μια σωστή απόφαση.

Κανένας επιτυχημένος δεν περίμενε να πάρει την σωστότερη απόφαση ψάχνοντας για χρόνια και χάνοντας πολύτιμο χρόνο.
Μια απόφαση έχει το στοιχείο της διόρθωσης, της επανατοποθέτησης και του αποτελέσματος.
Ξεκινήστε σήμερα, πιο κάτω μερικές από τις βασικές δυνατότητες με τις οποίες :
 Έχετε τον απόλυτο έλεγχο γιατί έχετε όλους τους κωδικούς διαχείρισης, και βίντεο εκμάθησης.
 Έχετε επεκτάσιμότητα.
 Δεν έχετε περιορισμούς σε φόρτωση περιεχομένου.
 Γνωρίζετε από την αρχή τι θα παραλάβετε.
 Μπορείτε να κάνετε μόνος σας τις όποιες αλλαγές.
 Έχετε το πλεονέκτημα μια εταιρεία για όλα, πλατφόρμα, φιλοξενία, ασφάλεια SSL, δεν έχετε ρίσκο και να ξέρετε που θα απευθυνθείτε.
 Είναι Αμερικάνικη με 1.00δες εγκαταστάσεις ανά τον κόσμο
 Και πολλά άλλα.

Σταθερό και απαραίτητο κόστος για κάθε Site και Eshop

Κάθε Website και Eshop έχει σταθερά ετήσια έξοδα ανεξάρτητα το κόστος κατασκευής, και την πλατφόρμα ανάπτυξης, και αυτά είναι

 Φιλοξενία (Hosting) Από 70€
 Πιστοποιητικό τύπου SSL (πιστοποιητικό) Από 30
 Το κόστος μεγαλώνει ανάλογα το περιεχόμενο που θα ανεβάσετε (φωτογραφίες κ.α.)
Το trafic χρεώνεται ανάλογα με τον όγκο
Αγορά template σε περίπτωση απόφασης αλλαγής εμφάνισης
 
Σε εμάς δεν υπάρχει περιορισμός και κατ επέκταση Extra χρεώσεις στις πιο πάνω αναφερόμενες υπηρεσίες, ανεξάρτητα όγκου φιλοξενίας.

Main Description
2787096
OGI ΘΕΑΤΡΟ
 
ΘΕΑΜΑΤΑ
OGI ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
 
ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
OGI ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
libertango dance studio
 
ΧΟΡΟΣ
ΓΙΑΤΡΟΙ OGI
 
ΓΙΑΤΡΟΙ
Parking
 
PARKING
Ασφάλειες Οικονομικά
 
ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χρωματα Σιδερικα
 
ΧΡΩΜΑΤΑ - ΣΙΔΕΡΙΚΑ
all day bar
 
ALL DAY BAR
Picture
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
γυμναστήρια
 
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
Επενδύσεις
 
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
Σπίτι
 
ΣΠΙΤΙ
Πολυχώροι
 
ΠΟΛΥΧΩΡΟΙ
Picture
 
MINI MARKET
Ανθοπωλεία
 
ΑΝΘΗ - ΦΥΤΑ
ΚΤΕΟ
 
ΚΤΕΟ
Γεωργική παραγωγή
 
ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Πολεμικές τέχνες
 
ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Κουζίνα Μπάνιο
 
ΚΟΥΖΙΝΑ - ΜΠΑΝΙΟ
OGI WEBSITE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
OGI WEBSITE ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ
 
ΘΑΛΛΑΣΙΝΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ
OGI WEBSITE ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
OGI WEBSITE CAR WASH
 
ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
OGI WEBSITE ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
 
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ
OGI WEBSITE TAXI
 
ΤΑΧΙ
OGI WEBSITE ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ
 
ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ
OGI WEBSITE ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
 
ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ
εργολάβοι
 
ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
OGI WEBSITE CAR RENTAL
 
CAR RENTAL
 

 

Κατασκευή E-Shop

OGI ESHOP ΚΟΣΜΗΜΑ
 
E-SHOP ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
OGI ESHOP ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
 
E-SHOP ΥΔΡΕΥΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
OGI ESHOP SALONI
 
E-SHOP ΕΠΙΠΛΩΝ
OGI ESHOP SUPERFOODS
 
E-SHOP SUPERFOODS
OGI ESHOP ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
 
E-SHOP ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Space
100324
Footer
49510
  Χρυσούλα Βλάχου 
Κινητό : +30 6938 656506
 
  Παναγιώτης Α. Βλάχος
Κινητό : +30 6932 6595595
 
Γιάννης Κανελλόπουλος Γραφίστας 
Kινητό : +30 6944 442528