OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748143
Menu
49491
Horizontal Image Area
2755510

Εκπτώσεις κινητής και σταθερής τηλεφωνίας

Horizontal Image Area
88363

Εταιρική συμφωνία με την

 
 
Τα μέλη της OGI, εδώ θα βρουν τις πληροφορίες για τα προγράμματα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας.
Αναλυτικά τον τιμοκατάλογο για να επιλέψουν το πρόγραμμα της αρεσκείας τους, με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 61%!!
Vertical Image Area
88364

Προγράμματα κινητής


Η διάρκεια της ανανεωμένης συνεργασίας με την OGIDiscounts θα είναι αρχικά για 6 μήνες
 • Όλα τα πακέτα SMS ισχύουν για όλους του συνδρομητές (από Μάρτιο 2019). Θα δίνεται η δυνατότητα των παραπάνω πακέτων SMS σε πολύ προνομιακή τιμή, εφόσον αρχικά (κατά τη σύνδεση), ζητηθούν και ΟΧΙ μεταγενέστερα. 
 • Όλα τα προγράμματα κινητής έχουν  απεριόριστες  ενδοεταιρικές κλήσεις
 • Όλες οι τιμές είναι  τελικές  με ΦΠΑ και τέλη κινητής (αν δεν ξεπεράσει η χρήση το πρόγραμμα, αυτό θα είναι το τελικό ποσό χρέωσης).
 • Όλα τα OGI προγραμματα, έχουν 2GB ίντερνετ παραπάνω από αυτά της επίσημης ιστοσελίδας.
 
Τα My Business RED έχουν επιπλέον λεπτά προς Διεθνή σταθερά και προς Διεθνή κινητά.
 • Business RED 1:  100 λεπτά Διεθνή σταθερά και 30 λεπτά προς Διεθνή κινητά.
 • Business RED 2:  200 λεπτά Διεθνή σταθερά και 60 λεπτά προς Διεθνή κινητά.
 • Business RED 3:  400 λεπτά Διεθνή σταθερά και 120 λεπτά προς Διεθνή κινητά.

Ισχύει για τις χώρες:


Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Δανία, Ελβετία, Η.Π.Α, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Κίνα, Κροατία, Κύπρος, Ν. Ζηλανδία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβακία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία.

Στις χώρες Η.Π.Α και Καναδά δεν υπάρχει διάκριση ανάμεσα σε κλήσεις προς σταθερά ή κινητά και όλες οι κλήσεις θα καταναλώνουν από τον ενσωματωμένο χρόνο προς διεθνή σταθερά)

Σε όλα τα προγράμματα κινητής η χρέωση των εθνικών κλήσεων & βίντεο-κλήσεων γίνεται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια χρέωσης τα 60 δευτερόλεπτα, η χρέωση των διεθνών κλήσεων γίνεται ανά 60 δευτερόλεπτα και η χρέωση του Internet στην Ελλάδα γίνεται ανά ΚΒ (εντός και εκτός της ενσωματωμένης στο μηνιαίο πάγιο χρήσης

Main Description
88376

Horizontal Image Area
88365

Σταθερή τηλεφωνία

 • Όλα τα προγράμματα σταθερής έχουν 1000' λεπτά προς κινητά (που ανήκουν στο ίδιο ΑΦΜ)
 • Όλα τα προγράμματα σταθερής έχουν δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης
 • Όλες οι τιμές είναι  τελικές  με ΦΠΑ και τέλη (αν δεν ξεπεράσει η χρήση το πρόγραμμα, αυτό θα είναι το τελικό ποσό χρέωσης)
 • Όλα τα προγράμματα σταθερής έχουν ΔΩΡΕΑΝ domain name, email hosting (5GB) και φιλοξενία site (ιστοσελίδας) 100ΜΒ.
 
Horizontal Image Area
88366

Επιπλέον Παροχές:


• Εάν το ίδιο μέλος συνδυάσει κινητή και σταθερή τηλεφωνία με τα προγράμματά μας, τότε 2 προγράμματα κινητής (εκτός My Business 1) έχουν επιπλέον έκπτωση 10% στο πάγιο.
• Συνδρομητές που θα επιλέξουν να συνδιάσουν-ταυτόχρονα και το σταθερό, θα λάβουν Extra 20€, με την  μορφή Ticket Restaurant για εξαργύρωση σε μια τεράστια γκάμα επιχειρήσεων.
 
• Οι χρήστες θα λαμβάνουν λογαριασμό από την Vodafone και όχι από κάποιον συνεργάτη.
• Θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά από συγκεκριμένο σύμβουλο πωλήσεων της Vodafone.
• Στην παραπάνω προσφορά θα μπορούν να εντάσσονται και υφιστάμενοι συνδρομητές Vodafone. (υπό προϋποθέσεις, να έχει λήξη το συμβόλαιο τους)
 
• Η σύμβαση θα είναι για 18 μήνες για τα κινητά και 12 ή 24 για τα σταθερά
• Κάθε μέλος που θα ενταχτεί στα παραπάνω προγράμματα θα έχει επιπλέον έκπτωση 50% στα extra πακέτα ίντερνετ 5GB (πάγιο 11,75€), 10GB (Πάγιο 16,75€), 20GB (Πάγιο 19,25€)

Επιπλέον Χρεώσεις (για ότι δεν αναφέρεται ποιο πάνω): www.vodafone.gr (στη κατηγορία για επαγγελματίες)
Horizontal Image Area
88368

Για διευκρινήσεις και απορίες (πέραν αυτών που απαντώνται εδώ)


Απορίες και εξυπηρέτηση ειδικά για τα δικά μας προγράμματα έχουμε MONO από τον εκπρόσωπο της Vodafone που θα μας καλέσει για την σύνδεση και από τον παρακάτω σύμβουλο πωλήσεων:

 

Πολυζώνης Βασίλης 
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 478 415 / 6944 6000 57 
(ώρες γραφείου, 09:00-17:00 Δευτέρα-Παρασκευή) 
e-mail: vf321@vfshop.gr
Horizontal Image Area
88369

Πως παραλαμβάνω το συμβόλαιο ?

Πως γίνεται η ενεργοποίηση?

Το συμβόλαιο μας το φέρνει courier αφού μας έχει καλέσει η Vodafone. Θα παραλάβουμε 2 SIM με 2 χωριστούς αριθμούς!! Ο ένας είναι ο δικός μας, και ο άλλος είναι μόνο για mobile internet (και μοιράζεται τον ίδιο όγκο δεδομένων που έχουμε στο πρόγραμμα). Αν έχουμε επιλέξει το My Business RED 2 ή My Business RED 3 τότε θα λαμβάνουμε 3 SIM.

Η ενεργοποίηση θα γίνει 1-3 ημέρες μετά και, συνήθως, λαμβάνουμε sms.
Vertical Image Area
88367

Ερωτήσεις και απαντήσεις


Ποιος μπορεί να πάρει τα προγράμματα?

Τα προγράμματα μπορούν να τα πάρουν ΜΟΝO μέλη της OGIDiscounts.com και στο προσωπικό τους ΑΦΜ, μπορούν να πάρουν έως 5 συνδέσεις.  
Για το μέλος της OGIDiscounts.com που είναι και συνδρομητής Vodafone και έχει συμβόλαιο που δεν έχει λήξει παρακαλώ ανατρέξτε στην απορία #7.

 

Σε ποιόν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτές τις προσφορές?

Μπορούμε να μιλήσουμε σε όποιον θέλουμε. Αλλά δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δημόσια (σε φυλλάδια ή σε site ή στο Facebook) το σήμα της Vodafone ή οικονομικές πληροφορίες για τα πακέτα. Σε προσωπική επικοινωνία που έχουμε μεταξύ μας, αλλά και προς υποψήφια μέλη μπορούμε να στείλουμε ακόμη και το παρόν αρχείο. Αλλά οι ειδικές τιμές και τα προγράμματα αυτά είναι αποκλειστικά για μέλη της OGIDiscounts.com

 

Τι διαδικασία ακολουθώ για να τα αποκτήσω?

Αποστολή του ονοματεπώνυμου και τηλεφώνου επικοινωνίας στο Σμαράγδι 300 της γραμμης αναδοχής. Στο μήνυμα αναφέρουμε ονοματεπώνυμο και αριθμό μέλους, ότι είμαστε ετήσια μέλη και ότι θέλουμε σύνδεση στην Vodafon. Μετά θα καλέι ο εκπρόσωπος της Vodafon για όποιες απορίες δεν λύνονται εδώ και η διαδικασία της αίτησης (σε 3-10 ημέρες)

 

Για διευκρινήσεις και απορίες (πέραν αυτών που απαντώνται εδώ)

Απορίες και εξυπηρέτηση ειδικά για τα δικά μας προγράμματα έχουμε MONO από τον εκπρόσωπο της Vodafone που θα μας καλέσει για την σύνδεση και από τον παρακάτω σύμβουλο πωλήσεων:

 

Είμαι ήδη συνδρομητής Vodafone με ενεργό συμβόλαιο, μπορώ να πάρω την προσφορά?

Ετήσιο μέλος OGIDiscounts.com που είναι και συνδρομητής Vodafone μπορεί να πάρει τα προγράμματα αλλά ΜΟΝΟ αφού έχει λήξει το συμβόλαιό του και για περιορισμένο αριθμό συνδρομητών (άρα θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση στην ενεργοποίηση).

 

Γιατί ο πρώτος λογαριασμός είναι τόσο μεγάλος?

Όλοι οι λογαριασμοί τηλεφωνίας χρεώνουν πάντα το πάγιο της επόμενης περιόδου και την χρήση της προηγούμενης. Ο πρώτος λογαριασμός έρχεται λίγο μετά την ενεργοποίηση και έχει την χρέωση για τον 1ο μήνα και λίγες ημέρες πριν την τιμολόγηση.

Παράδειγμα:

Ενεργοποιούμε στην Vodafone 15 Ιανουαρίου. Η τιμολόγησή μου έγινε 20 Ιανουαρίου, και άρα ο λογαριασμός μου θα βγαίνει κάθε 20 του μήνα. Ο 1ος λογαριασμός θα έχει το πάγιο του πρώτου μήνα (από 20 Ιανουαρίου έως 20 Φεβρουαρίου) αλλά και τις 5 ημέρες από την ενεργοποίηση έως την 1η τιμολόγηση (η ημερομηνία πληρωμής / λήξης του λογαριασμού θα είναι κοντά στις 20 Φεβρουαρίου).
 
Footer
49510
  Χρυσούλα Βλάχου 
Κινητό : +30 6938 656506
 
  Παναγιώτης Α. Βλάχος
Κινητό : +30 6932 6595595
 
Γιάννης Κανελλόπουλος Γραφίστας 
Kινητό : +30 6944 442528