OGIBiz Website

Menu
49491
Main Description
102223

Δημιουργία εισοδήματος

 

 " Τρέλα είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά 

ελπίζοντας ότι θα έχεις διαφορετικά αποτελέσματα "

Horizontal Image Area
102126

Φόβοι και περιοριστικές πεποιθήσεις

Το Internet σήμερα παρέχει λύσεις για τα πάντα, κάποιοι που θέλουν μια δικαιολογία για να δικαιολογήσουν τον φόβο του άγνωστου και του καινούργιου θα πουν:  Δεν έχω ιδέα από Internet,  Η δουλειά που κάνω και ξέρω δεν έχει σχέση,  Ποιός θα με εκπαιδεύσει;  Εχω ελάχιστη επαφή με την τεχνολογία,  Δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο,  Θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να εκπαιδευτώ κ.α.
Με όλα τα πιο πάνω εκφράζονται οι φόβοι και όχι η πραγματικότητα διότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν όλες ή κάποιες από τις δυνατότητες που προσφέρει το Internet όπως:  Τα Social Media (Facebook, Instagram, Linkedin κ.α.),  Τα μηνύματα (SMS, Viber, Messenger, Instangram, email),  Τα παιχνίδια σε κινητό, tablet, Laptop,  Διάφορες εφαρμογές στο κινητό, και άλλες εφαρμογές στο κινητό, το tablet, ή το laptop τους. Πρακτικά έχουν πάει στο επόμενο βήμα χωρίς να το έχουν καταλάβει.
Horizontal Image Area
121232

 

Ένας τραπεζικό μεγάλο στέλεχος μου είπε ...

Όταν είδε την φωτογραφία ενώ με είχε σνομπάρει πριν από καιρό που είχαμε μιλήσει μου είπε, τελικά για να ασχολείται και η κόρη σου πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό και σίγουρο, αλλιώς δεν θα την έπαιρνες μαζί σου.
Θέλω να μου απαντήσεις σε δύο ερωτήσεις μου είπε.
 
  Γιατί την οδήγησες να ασχοληθεί, και ποιος είναι ο βασικός λόγος.
  Γιατί με αυτή την εταιρεία και όχι με κάποια άλλη.
Vertical Image Area
2752606

Στο γιατί την έσπρωξα να ασχοληθεί, και ποιος είναι ο βασικός λόγος, απάντησα το προφανές.

Όπως και αυτός έτσι και εγώ έχω την δουλειά μου, τους τίτλους μου, είμαι σε καλή εταιρεία και πληρώνομε πολύ καλά.
Αυτά δεν εξαφανίζουν την αγωνία μου για το καλύτερο αύριο του παιδιού μου.
Μπορώ να την στηρίζω οικονομικά, αλλά τι εφόδια της δίνω αν εγώ αύριο το πρωί ξαφνικά δεν υπάρχω; η απάντηση είναι τίποτα.
Έτσι πάντα έψαχνα για αυτό το κάτι, που θα της μάθαινε ένα επάγγελμα και δεν θα ήταν μια δουλειά, γιατί η δουλειά είναι δουλεία ενώ το επάγγελμα και όποιος νιώθει επαγγελματίας είναι επιτυχημένος, γιατί πιστεύει σε αυτό που κάνει, επενδύει και κάθε μέρα ευχάριστα κάνει κάτι καλύτερο πλησιάζοντας τους στόχους, τα όνειρα του και την επιτυχία.
Τα πιο σημαντικά κριτήρια ήταν να είναι νόμιμο, ηθικό, να μπορεί να βοηθά άλλους ανθρώπους να ορίζει τον χρόνο της, για να έχει όσο θέλει με την οικογένεια της, αλλά και για την προσωπική της ευχαρίστηση, κάτι που εμείς δεν είχαμε και να κερδίζει χρήματα χωρίς ταβάνι.

Στο γιατί επέλεξα αυτή την εταιρεία και όχι κάποια άλλη η απάντηση ήταν απλή.

Οι λόγοι είναι απλοί, ότι κάνουμε έχει σχέση με τα χρήματα, αλλά και με κάποιες πολύ πιο βαθιές αξίες όπως η ηθική, η δυνατότητα να βοηθάς τον συνάνθρωπο σου, να εισπράττεις αγάπη και ευγνωμοσύνη χωρίς να σου λέει κανείς ευχαριστώ κ.α.
Γιατί βρήκα την εταιρεία που βάσιζε την ανάπτυξη της στο Internet με ανθρώπους που έχουμε τις ίδιες αρχές, μοιράζονται τα μυστικά της επιτυχίας τους ακόμη και αν δεν έχουν κανένα κέρδος, πιστεύουν και χαίρονται αυτό που κάνουν, είναι αισιόδοξοι, περνάνε καλά, ήταν αυτό που έψαχνα.
Η απόφαση της κόρης μου να ξεκινήσει είχε δράση και το αποτέλεσμα φάνηκε σε 1,5 μήνα που άρχισε να υλοποιεί τις δεσμεύσεις της με σιγουριά, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.
Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος και χαρούμενος που επέλεξε να γίνει επαγγελματίας και να μάθει ένα επάγγελμα που θα την βοηθήσει να φτιάξει το μέλλον της, να είναι ανεξάρτητη και να είναι μέλος μιας ομάδας επιτυχημένων επιχειρηματιών που αναγνωρίζουν την προσπάθεια και το αποτέλεσμα βοηθώντας όποιον χρειάζεται.
Vertical Image Area
116519

 

Το μυστικό των επιτυχημένων

Είναι απλό και ίδιο για όλους τους ανθρώπους που πέτυχαν. Εάν είσαι σίγουρος ότι θέλεις να μάθεις την απάντηση βρίσκεται στο Video No 1, και εάν χρησιμοποιείς κάποιους λόγους για να μένεις στάσιμος το Video Νο 2 θα σε βοηθήσει να τους αποδομήσεις.

(1) Το μυστικό για να επιτύχεις.

(2) Λόγοι για να μείνεις στάσιμος.

 

Vertical Image Area
2753871

Τι σε αντιπροσωπεύει;

Στα Αριστερά δεν κάνεις τίποτα και συνεχίζεις να παραπονιέσαι και να φταίνε οι άλλοι για τα πάντα αλλά όχι εσύ.

Στα Δεξιά παίρνεις στην ζωή στα χέρια σου κόβεις τα βαρίδια από επάνω σου βάζεις δράση και επιτυγχάνεις αυτά που θέλεις.

Vertical Image Area
116299

Τι πρέπει να κάνεις

Πάτησε επάνω στην εικόνα για να σου στείλω το Video με την μεγαλύτερη ευκαιρία δημιουργίας εισοδήματος, και να σου λύσω την όποια απορία σου δημιουργηθεί.
 

Αποφασίζεις εσύ για το μέλλον σου;

Ήρθε η ώρα να δώσεις μια ειλικρινή απάντηση στον εαυτό σου, αποφασίζεις εσύ για το μέλλον σου καθώς και το μέλλον της οικογένειας σου, και όχι ο καθένας ο οποίος χωρίς να γνωρίζει και να έχει επιτύχει τίποτα αξιόλογο στην ζωή του, έχει άποψη για τα πάντα τεκμηριώνοντας τους φόβους, και την ανασφάλεια του τότε πρέπει να δείς ένα Video στο οποίο θα καταλάβεις πως μπορείς να αξιοποιείς το κινητό σου και να παράγεις εισόδημα.
 
Όταν το δείς θα μιλήσουμε για να σου λύσω οποιαδήποτε απορία σου έχει δημιουργηθεί, και να μπορέσεις να δεις όλο το εύρος αυτής της μοναδικής ευκαιρίας ζωής.
 
Μετά θα ξέρεις τι θα κερδίσεις εά προσπαθήσεις ή τι χάνεις συνεχίζοντας την απραξία.
Horizontal Image Area
112926

Γιατί On Line Επιχείρηση

Πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί να δημιουργήσουν μια On Line Επιχείρηση και η απορία - φόβος προκύπτει γιατί δεν γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα, μερικά από αυτά:
  Δεν χρειάζονται κεφάλαια
  Δεν απαιτούνται πάγια έξοδα (Ενοίκιο, υπαλληλικό προσωπικό
✔  Απευθύνεστε παντού εντός και εκτός Ελλάδας
  Δεν υπάρχει ωράριο διότι εσείς το επιλέγεται
  Αξιοποιεί όλη την δύναμη των Social Media 
  Αξιοποιεί τις δυνατότητες του Internet
  Κερδίζετε χρόνο με τα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε
  Είναι ότι καλύτερο και αποδοτικότερο για το Affiliate Πολυεπίπεδο Marketing
Horizontal Image Area
113993

Εκπαίδευση

Το πιο σημαντικό εργαλείο Δωρεάν για τον νέο συνεργάτη, και καλύπτει τα πάντα με πολλαπλούς τρόπους όπως:
Σεμινάρια και παρουσιάσεις (για όλες τις θεματικές ενότητες, μηνιαία, 3μηνιαία κ.α.)
Συνέδρια κάθε 4 μήνες
Εκπαιδευτικό Website και Mobille App στα Ελληνικά
✔ Videο για όλες τις θεματικές ενότητες και πολλά άλλα...
 
Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στην εντελώς ΔΩΡΕΑΝ 24 ώρες την ημέρα 360 ημέρες τον χρόνο συνεχή εκπαίδευση των συνεργατών μας.
Horizontal Image Area
111777

Όλοι την ίδια απορία, εγώ μπορώ;

Όλοι μπορούν εάν έχουν ένα ισχυρό θέλω, τους δικούς τους στόχους και όνειρα, και έχουν κάνει την προσωπική τους επιλογή τους κάτι να αλλάξουν. Το δοκιμασμένο σύστημα με παγκόσμιες δυνατότητες, και εξέλιξη χωρίς όρια εγγυάται την επιτυχία του οποιουδήποτε, η οποία επιβεβαιώνεται από το συγκεκριμένο βίντεο.
Απλοί άνθρωποι μιλούν με ενθουσιασμό γιατί δεν συμβιβάστηκαν, πίστεψαν στον εαυτό τους και αλλάξαν την ζωή τους.
Είναι από: Διαφορετικές ηλικίες, διαφορετικά επαγγέλματα, διαφορετική μόρφωση, διαφορετικές νοοτροπίες, αλλά όλοι έχουν κοινά όπως : Την βαθιά επιθυμία της επιτυχίας, Θέλουν και αυτοί να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους, Είναι εκπαιδεύσιμοι, Αποφάσισαν να ανήκουν σε μια κοινότητα που τους δίνει την δυνατότητα, την απαραίτητη βοήθεια και την προοπτική για την επιτυχία, Θέλουν να καλυτερεύσουν την ζωή τους.
Horizontal Image Area
102224

Τι είναι το Affiliate πολυεπίπεδο marketing - Προσόντα

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μέσα από την πρόταση μου μπορεί να δημιουργήσει ένα συμπληρωματικό εισόδημα ή μια κύρια εργασία. Τα προσόντα που χρειάζονται είναι απλά:
Ένα Ισχυρό Θέλω το οποίο να συνοδεύεται από δράση, για να ικανοποιηθούν οι προσωπικοί στόχοι και τα όνειρα που έχει ο καθένας.
Η πρόταση αποτελείται από 2 σκέλη, τα οποία λειτουργούν αυτόνομα ή συνδυαστικά, και είναι επιλογή του κάθε ενδιαφερόμενου, αναλυτικότερα:
Το Affiliate marketing αφορά το σκέλος της πρότασης το οποίο αξιοποιεί την σύσταση επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών που θέλουν να προβάλουν και να προωθήσουν την επιχείρηση και την δραστηριότητα τους στο διαδίκτυο.
Το πολυεπίπεδο/δικτυακό marketing αφορά την δημιουργία ενός δικτύου συνεργατών οι οποίο αξιοποιούν τις γνωριμίες τους, και τα Social Media, δημιουργώντας άμεσο, και παθητικό εισόδημα.
 
Περιληπτικά το Affiliate Marketing δεν περιλαμβάνει την εννοια της πώλησης αλλά την κερδοφόρα αξιοποίηση της σύστασης, Wikipedia (Βικιπαίδεια).
Footer
49510